Recreatiepark de Wierde

Waarom Chaletpark de Wierde

Waarom Chaletpark de Wierde

Wieringen was ooit een eiland. De dorpjes zijn anders, het glooiende landschap is anders. De haven, de mooie oude kerk, smalle slingerende weggetjes, omzoomd door meidoornhagen. Monumentale boerderijen, bekoorlijke dijkhuisjes. Een eigenzinnig stukje Nederland dat zich eeuwenlang van niets en niemand wat aantrok. Wieringen, het best bewaarde geheim van Nederland. Met Chaletpark de Wierde als luxe thuishaven.

Chaletpark de Wierde is gelegen aan de internationaal beschermde Wierdijk. Acht kilometer lang, opgebouwd uit zeegras. Je voelt, je proeft en ruikt nog altijd dat eiland van voorbije tijden. Waar iedere bezoeker niet als vreemdeling, maar als bijzondere gast wordt ontvangen.

Het prachtige polderland en de historische dorpjes worden omsloten door water. Aan de ene kant de Waddenzee en aan de andere kant het IJsselmeer met z'n prachtige havens. Vanuit de open jachthaven van Den Oever zijn tien aanloophavens binnen bereik, zonder gedoe met bruggen en sluizen.

Wie op zoek is naar het best bewaarde geheim van Noord-Nederland en daar ook nog eens 365 dagen per jaar wil recreëren, kiest Chaletpark de Wierde als ideale uitvalsbasis. Op het park zijn 90 kavels beschikbaar voor de verkoop. Het is een park waar volop rekening wordt gehouden met uw wensen, met lage parkkosten en dat van alle gemakken is voorzien zonder overdadige luxe. Daarnaast ligt het ook nog temidden van een, voor Nederland, ongekend gevarieerd vakantiegebied.