Recreatiepark de Wierde

Beleggen

Beleggen

Recreatiewoningen worden door steeds meer investeerders ontdekt als een goed beleggingsobject. Daar is ook alle reden toe, aangezien het hier om een waardevaste belegging gaat met een interessant rendement en slechts een beperkt risico.

Onze professionele organisatie en jarenlange ervaring op dit gebied zorgt er voor dat u een rustige belegging heeft zonder omkijken. De parkorganisatie neemt u alle zorgen uit handen door het verzorgen van het werven van de huurders en het beheer van uw recreatiewoning. Middels de samenwerking met diverse touroperators zorgen we er voor dat de recreatiewoningen goed op het Internet vindbaar zijn voor de gasten.

Wij hanteren een uitgebreid verhuursysteem. U kunt zelf bepalen of u de recreatiewoning veel of weinig wilt verhuren. Indien u er voor kiest om uw recreatiewoning veel te verhuren (meer dan 140 dagen per jaar) dan kunt u de 21% BTW in (een deel van) de aankoopsom terugvorderen. Over de huurinkomsten betaalt u geen Inkomstenbelasting. Wij adviseren u om uw situatie te bespreken met uw fiscalist.

 
 

Alle voordelen op een rijtje!

Hieronder zetten we de voordelen voor u nog op een rijtje:
- Hoog rendement;
- Professionele verhuurorganisaties;
- Geen zorgen, het park regelt alles voor u;
- BTW teruggave over koopsom;
- Huurinkomsten onbelast;
- Eigen gebruik mogelijk;
- Waardestijging in de toekomst onbelast.

 
Beleggen

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een recreatiewoning als belegging, neemt u dan contact op met
Chris Immers, verkoopadviseur op 'De Wierde' via 06 - 45 53 77 22. U kunt ook via 'Contact' onze volledige verkoopinformatie aanvragen.

Regels AFM

In verband met de gewijzigde wetgeving en regels van de AFM bieden wij onze diensten met betrekking tot recreatiewoningen die als belegging worden aangehouden alleen aan indien de koopsom hoger is dan € 100.000. Let op, u belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.