U bevindt zich hier: Home» Verkoop» Beleggen

Beleggen

Recreatiewoningen worden door steeds meer investeerders ontdekt als een goed beleggingsobject. Daar is ook alle reden toe, aangezien het hier om een waardevaste belegging gaat met een interessant rendement en slechts een beperkt risico.

Onze professionele organisatie en jarenlange ervaring op dit gebied zorgt er voor dat u een rustige belegging heeft zonder omkijken. De parkorganisatie neemt u alle zorgen uit handen door het verzorgen van het werven van de huurders, het beheer van uw recreatiewoning. Via onze samenwerkingspartner Suo Marte Projectmanagement & Administratie kunt u uw volledige administatie laten verzorgen. 

Wij hanteren een uitgebreid verhuursysteem. U kunt zelf bepalen of u de recreatiewoning veel of weinig wilt verhuren. Indien u er voor kiest om uw recreatiewoning veel te verhuren (meer dan 140 dagen per jaar) dan kunt u de 21% BTW in (een deel van) de aankoopsom terugvorderen. Over de huurinkomsten betaalt u geen Inkomstenbelasting. Klik voor meer informatie op de link Verhuur & de fiscus.

Alle voordelen op een rijtje!

Hieronder zetten we de voordelen voor u nog op een rijtje:
- Hoog (garantie) rendement mogelijk;
- Professionele verhuurorganisaties;
- Geen zorgen, het park regelt alles voor u;
- BTW teruggave over koopsom;
- Huurinkomsten onbelast;
- Eigen gebruik mogelijk;
- Waardestijging in de toekomst onbelast.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een recreatiewoning als belegging, neemt u dan contact op met 
Patrick van Kuijen, verkoopadviseur op 'De Wierde' via 070 - 331 68 49.  U kunt ook via 'Contact' onze volledige verkoopinformatie aanvragen.

Regels AFM

In verband met de gewijzigde wetgeving en regels van de AFM bieden wij onze diensten met betrekking tot recreatiewoningen die als belegging worden aangehouden alleen aan indien de koopsom hoger is dan € 100.000.

AFM vrijstelling vergunning.jpg